NOK 9.590,00

Nepal - Everest Base Camp Fottur, 17 dager

Fotturen til Everest Base Camp fører deg til starten av verdens høyeste fjell, Mount Everest. Fotturen er uten tvil en av de mest berømte gåturene i verden. Turen fører dere gjennom Sherpaenes Land og til Everest Base Camp og utkikkstoppen Kala Pathar på 5.645 m. Det er ikke uten grunn det blir kalt en av de flotteste og mest spektakulære fotturene. På veien vil dere møte livsglade sherpafolk i deres små fjellandsbyer, der vi også vil stoppe innom de buddhistiske klostrene i landsbyene. Dere vandrer i Edmund Hillary og Tenzing Norgays fotspor opp gjennom Khumbu-dalen, forbi det imponerende Ama Dablam fjellet, langs Khumbu-breen, gjennom de barske, høyalpine landskapet i hjertet av Himalaya. Dere overnatter på gode tehus, og siden turen er godt tilrettelagt er det god tid til akklimatisering underveis. 

 

 • Opplev Kathmandu-dalen med storslåtte templer, kremering og sadhuer (hellige menn)
 • Thamels intense stemning med masse restauranter og shoppingmuligheter
 • Flyturer til Luka med utsikt over Nepals grønne nes
 • Vandring gjennom sherpaenes landsbyer
 • Utsikt til et av verdens vakreste fjell, Ama Dablam 6.812 m
 • Besøk det store buddhistiske klosteret i Tengboche
 • Besting Nagarjuna Peak, 5.020 m
 • Opplev fjellklatrerene i Everst Base Camp
 • Stå på toppen av Kala Pathar, 5.645 m
 • Et opphold i Sherpafolkets hovedstad Namche Bazar
 • Privat engelsktalende guide og transport av bagasjen
 • Opphold i tehuset med frokost
Overblikk
Vansklighetsgrad:
1
2
3
4
5
6
Avreise i måned:
jan.
feb.
mars
april
mai
juni
juli
aug.
sep.
okt.
nov.
des.
Datoer

Hvis du kan velge datoen i reisekalenderen, kan turen starte den datoen.

Kundene sier

Reiseplan Se alle dagerLukk alle dager

Dag 1 Ankomst Kathmandu

Ved ankomsten til Kathmandu bliver du tatt imot på flyplassen av guiden deres og kjørt til hotellet som ligger sentralt i Kathmandu. Resten av dagen er til fri disposisjon.

 
Dag 2 Fjellfly til Lukla, trek til Phakding

Guiden henter oss på hotellet tidlig på morgenen og kjører oss til flyplassen, vi flyr til Lukla. Ved ankomst til Lukla, møter vi yakoksene som skal ta seg av bagasjen vår underveis på turen. Rett etter vi har dratt fra Lukla, krysser vi Tharo Kosi elven på en hengebro, og har plutselig utsikt over Kusum Kanguru, (6.367 moh) Herfra går det litt nedover, til vi krysser en høyderygg markert med flotte malte manisten. Vi ankommer til Phakding etter 3 timers vandring.

 
Dag 3 Fottur til Namche Bazar

Fra Phakding følger vi Dudh Kosi, på den vestlige siden av elven. Det er mange små hyggelige landsbyer, rhododendron-skoger, magnolia og grantrær. Om våren står rhododendronen i blomst og er så vakker og fargerik. Vi krysser Kvashar Khola elven og går ut av dalen til Monjo, (2840 moh). Rett etter Monjo kommer vi inn i Sagarmatha National Park, som ble opprettet i 1976, for å beskytte området rundt Mount Everest. Ved Jorsala krysser vi Dhud Kosi elven på en 120m lang hengebro, ellers går det oppover de neste par timene. Vi stiger cirka 800m i høyde opp til Namche Bazar (3.420moh). Namche Bazar er den viktigste handelsbyen i denne regionen og har mange butikker, hoteller og restauranter.

 
Dag 4 Hviledag i Namche Bazar med utflukt til everest View Point

Det er viktig at vi blir akklimatisert til høyden, før vi fortsetter opp mot Base Camp, og den beste måten å gjøre det på, er å gå høyt og sove lavt. Vi anbefaler at du tar en utflukt til Everest View Point som ligger noen hundre meter over Namche Bazar. Vi kan også gå opp til helikopterlandingsplassen over byen, hvor den gamle karavaneruten til Tibet starter. Byens fine kloster ligger også på veien og det bør oppleves. På ettermiddagen kan dere oppleve sherpaenes "hovedstad" med de mange utstyrsbutikkene, hyggelige kafeer og  restauranter.

 
Dag 5 Trek til Tengboche

Dagens rute fra Namche til Tengboche følger Khumbu-dalens vestlige skråning, høyt over Dudh Kosi elven, og med en spektakulær utsikt til Ama Dablam og glimtvis også Everest. Det er flere mindre bebyggelser underveis og mange små religiøse monumenter, flott dekorert med manisten og bønneflagg. Sent på formiddagen gå det nedover gjennom skogen til Phunki Thanga, (3.250 moh) hvor vi krysser elven. Det er gode muligheter til å spise lunsj på tehusene, like etter broen. Herfra klatrer stien steilt opp gjennom skogen til Tengboche. Det er en tøff stigning, men det er verdt strevet. Tengboche, (3.870 moh), anses for å være et av de vakreste stedene i verden. Fra klosteret er det fri utsikt til Ama Dablam, (6.187moh), Nuptse, (7.855moh), Lhotse, (8.501moh) og Everest, (8.850 moh). Du bør besøke sherpafolkets viktigste kloster. Hvis vi er heldig, er det mulighet for å se puja, hvor munkene sitter og messer. Vi overnatter i Tengboche. 

 
Dag 6 Trek til Dingboche

Fra Tengboche går det først nedover gjennom rododendron skoger. Det er stor sjans for at du møter moskushjorter på denne strekningen. Etter en halv times tid krysser vi elven, og herfra går det jevnt oppover gjennom Khumbu-dalen. Etter et par timer, blir landskapet mer alpint og det som møter deg nå er kun gress og busker. Kort etter Shomare, (4.019moh) går vi vekk fra hovedstien og går øst langs Imja Khola elven. Denne ruten leder blant annet opp til Island Peak Base Camp. Vi stopper i landsbyen Dingboche, (4.410moh). Det er en koselig sherpalandsby med gode lodges å overnatte i. 

 
Dag 7 Udflugt til Chhukhung og bestigning af Nagarjuna Peak

Vi bruker dagen til akklimatisering og en utflukt til landsbyen Chhukhung, (4.730 moh). Det er den høyeste sæter landsbyen, før man kommer helt opp til Island Peak Base Camp. Det er ofte mange yakokser som går og gresser og landskapet er høyalpint og barskt. Det er opplagt å spise lunsj her, før vi går tilbake til Dingboche. Det er også mulighet for å bestige Nagarjuna Peak, (5.020moh).

 
Dag 8 Trek til Lobuche

Fra Dingboche går vi vestover og følger en flott sti høyt over dalen, med utsikt over Pheriche-dalen og Cholatse, (6.335 moh). Fra Dughla, (4.620 moh). Tar en kort steil stigning deg opp langs morene over Khumbu-isbreen til et minnesmerke for fjellklatrere som døde på Mount-Everest. Herfra følger vi den vestlige siden av dalen til Lobuche, (4930moh), som er en stor sommer sæter for yakokser, og et populært overnattingsted.

 
Dag 9 Trek til Gorak Shep og Everest Base Camp

På dagens fottur går vi først langs morene over Khumbu-isbreen. Etter det kommer vi opp til selve moreneryggen, for til sist å følge stien over isbreen til Gorak Shep, (5.140 moh). Hvor vi overnatter. Du merker virkelig høyden nå og mange synes det siste stykke til lodgen er tøff, men det er en relativ kort tur og vi er fremme på formiddagen. Etter en forfriskning forlater vi Gorak Shep og følger den vestlige siden av Khumbu-isbreen. Den første delen av turen går vi over noen grushauger, men vi kommer fort opp til selve morenen, der har vi en fantastisk utsikt til det flotte koniske fjellet Pumori, (7.145 moh), neste målet er utsiktspunktet Kla Pathar, (5. 545 moh). Den siste delen av vandringen inn til Base Camp foregår på selve isbreer, stien snor seg gjennom morsomme is-formasjoner med stein på toppen, som skygger for sola. Man kan ikke helt se Everest fra Base Camp, men til gjengjeld tårner isfallet seg opp over leiren. Selve Base Camp er en stor teltleir plassert på isen, mellom en gigantisk steinhaug. Fjellklatrerne tilbringer mange dager i Base Camp for å hvile seg og akklimatisere, mens de forbereder seg på neste oppstigning. Tiden i Base Camp er lang og kjedelig, mange vil gjerne snakke, og ofte blir man bedt inn på en kopp kaffe i et av de store messeteltene. I løpet av ettermiddagen vender vi tilbake til til lodgen i Gorak Shep. 

 
Dag 10 Utflukt til Kala Pathar og fottur til Pheriche

Vi blir vekt før soloppgang, spiser en rask frokost, kl. 05.00 forlater vi lodgen, og går opp de gresskledte skråningene mot toppen av Kala Pathar. Det er en tøff stigning, det krever mange stopp før vi når toppen av Kala Pathar i (5.545 moh). Mens solen kaster sine første varme stråler på Pumori, (7.145 moh), som reiser seg foran dere, kan man bare sitte og nyte utsikten til toppene på Mount Everest, (8.850 moh) og verdens 4. høyeste fjell Lhotse, (8.501 moh). Det er utsikt over Everest og dens bratte sørvestlige fjellvegg, og Sørpasset, der den høyeste leiren i fjellene er plassert, og hvor dere skal lade opp til deres bestigning av toppen. Når de obligatoriske bildene er tatt, går det nedover til Gorak Shep, og videre på kjente stier forbi Lobuche og Dughla, før vi etter en lang dag når frem til Pheriche.

 
Dag 11 Trek til Phortse

Det går lystig nedover på kjente stier, til vi når Pangboche, (3.930 moh). Her går vi vekk fra den svingete veien og følger en utrulig flott sti, som slynger seg langs fjellsiden høyt over dalen. Det er utsikt til Ama Dablam og mange av de andre store fjellene i Himalaya. Stien tar oss opp til en utstrakt dal og inn i Khumjung, (3.800 moh). Landsbyen er bebodd av sherpaer, og huser blant annet regionens største skole, og i det lille klosteret er det mulig å se hodeskallen fra en Yeti. Opphold i Phortse, (3.800moh).

Dag 12 Trek til Namche Bazar

En relativ lett dag. Det går lystig nedover og vi merker slett ikke høyden lenger. Vi kommer forbi Everest View Hotel, hvor det er opplagt å drikke en kopp kaffe, før vi fortsetter ned til Namche Bazar. Her er det mulighet for å gjøre noen gode innkjøp.

 
Dag 13 Trek til Lukla

Vi fortsetter nedover på kjente stier til Lukla, hvor vi ankommer i løpet av ettermiddagen. Det kan anbefales å dra inn til den lokale Starbucks Café. Det er ikke en ekte Starbucks, men kaffen er god og der er wifi!

 
Dag 14 Fly til Kathmandu

Det er forhåpentlig klart vær på morgenen, så vi kan komme oss av sted med flyet til Kathmandu. Det er nesten et kultursjokk å komme tilbake til Kathmandus pulserende liv, etter de alle dagene på fjellet. Vi blir hentet på flyplassen og kjørt til hotellet. Resten av dagen til fri disposisjon.

 
Dag 15 Sightseeing Kathmandu

Etter frokost blir vi hentet på hotellet vårt og tatt på sightseeing i Kathmandu dalen. Vi besøker det store hindutempelet Pashupatinath. De største opplevelsene er rundt tempelet som ligger nedover mot Bagmati elven, hvor hinduene brenner deres døde på plattformene langs elven. Det er også gode muligheter for å hilse på sadhuer, de hellige menn som har viet sitt liv til religionen. Etter dette går turen til den store buddhistiske stupa Boudanath, samt det 2.500 år gamle Swayambunath tempelet, som ligger på en høy bakketopp over byen. Om ettermiddagen går turen forbi Kathmandus gamle sentrum, hvor noen av byens fineste pagodetempler finnes. 

 
Dag 16 Kathmandu

Dagen er til fri disposisjon i Kathmandu. Vi anbefaler å leie sykler, eller ta en taxi for å besøke de gamle kongebyene Patan og Bhaktapur. Opphold på hotell.

Dag 17 Afrejse

Vi blir hentet på hotellet og kjørt til flyplassen for avreise.

Prisen inkluderer

 • Alle overnattinger under trekket (hytter og guesthouses)
 • Turistklassehoteller i Kathmandu inkl. frokost
 • Transport til/fra flyplassen
 • Flyreise, Kathmandu-Lukla t/r på turistklasse, inkl. transfers.
 • Privat landtransport
 • Sigthseeing i Kathmandudalen
 • Guider og porters
 • TIMS (Trekkers Information Management System)
 • Adgang til nasjonalparker, trekkingtillatelser
 • Alle tempelbilletter i Kathmandu
 • Mat og drikke, hytter, god lønn, forsikring, førstehjelpskrin, flybilletter, landtransport til trekkingpersonalet
 • Alle skatter og avgifter
Ikke inkludert
 • Flyreise Norge til Kathmandu t/r.
 • Alle måltider på trekket (kan kjøpes - se under praktisk info)
 • Lunsj og middag i Kathmandu
 • Visum (husk å ta med kontanter og to passbilder)
 • Drikkepenger
 • Administrasjonsgebyr kr. 190,-
 • Avbestillings- og reiseforsikring
NOK 9.590,00

Praktisk info

Om prisen

OBS: Prisen er basert på at man reiser minimum to deltagere sammen og overnatter i et delt dobbeltrom. Det er også mulig å reise alene, hvis du vil se hva det koster for enkeltperson, går du inn på bestillings-blanketten og velger "1 voksen"

På denne turen er du på egen hånd, og du blir ikke satt sammen med andre - med mindre du ønsker det.

Avreisedatoer
Denne turen kan arrangeres med daglig avreise i mars, april og mai, samt oktober og november.

OBS: Hvis du går inn på bestillings-blanketten, fyller ut skjemaet går videre til side 2, kan du lagre tilbudet ditt, det blir da sendt til deg som PDF. På den måten kan du videresende det til dine medreisende, slik de også kan se prisen og hva som er inkludert. Når du har lagret et tilbud, kan du finne igjen bestillingen og du behøver ikke taste inn alle opplysningene en gang til.

 

 

 

 

 

Transport / Flyreise

Flyreisen fra Norge til Kathmandu er ikke inkludert i reisens pris. Du kan finne flybillettene i en søkemotor så som momondo.no. Du er velkommen til å kontakte oss, hvis du vil ha hjelp til å finne den rette flyreisen.

Bemerk: Vi anbefaler, at du venter med å kjøpe flyreisen, til vi har bekreftet turen.

Links
Momondo

Det lokale team

Fotturen ledes av en lokal engelsktalende sherpaguide, som har stor erfaring med trekking i Nepal. For å hjelpe gruppens deltagere er der typisk 2-3 ekstra sherpaguider, som går sammen med deltagerne (avhengig av antallet). Vi har bærere eller jakokser til å transportere bagasjen, en bærer eller porter, bærer normalt bagasjen for to deltagere, og når du gir fra deg bagasjen om morgenen, får du ikke tilgang til den før du ankommer overnattingsstedet. Bærere og jakoksene blir leid lokalt i området av våre lokale samarbeidspartnere, som vi har arbeidet med i mange år. Våre samarbeidspartnere sørger også for, at bæreren er ordentlig forsikret og har gode arbeidsforhold.  

Overnatting

I Kathmandu bor vi på et fint turistklassehotell som ligger sentralt i bydelen Thamel. På trekket overnatter vi på tehus, som de kaller det i Nepal. Tehusene er gjestehus, som er drevet og eid av de lokale sherpafamiliene. Kvaliteten på tehusene varierer, og vi prøver alltid å få plass på de beste, men du må være forberedt på, at det er rimelig primitive forhold. Tehusene har alltid et hyggelig fellesrom, som er oppvarmet med en peis. Vi overnatter som regel i dobbeltrom, men på noen av tehusene kan det være sovesaler med 4-6 senger på hvert rom. Rommene er ikke oppvarmet. På noen tehus er det mulig å kjøpe seg et bad, men husk å spør om vannet er oppvarmet ved solvarme, så kan vii være med å beskytte den sårbare skogveksten.

Mat og drikke

I Kathmandu er frokost inkludert, men du må selv kjøpe de øvrige måltider. Måltider under fotturen er ikke inkludert i prisen, men du kan velge" alle måltider i løpet av fotturen", når du bestiller reisen. Prisen for dette er 3.890,- per. Pers.

Hvis du velger alle måltider på fotturen

På fotturen får du frokost, lunsj og middag etterfølgt av te og kaffe. Utover dette får du varme drikker tre ganger om dagen. Det er kutyme, at man spiser på det tehuset, hvor en overnatter. Lunsj spises underveis på fotturen når det passer seg. Det er veldig god mat som serveres på tehusene og menyen er stort sett det samme på alle tehusene. Du kan kjøpe vann på flaske på alle tehusene, du kan også kjøpe en kopp varm te, kaffe, kakao, øl og mineralvann.

 
Sanitære forhold

Du må ikke forvente spesielt gode toalett- og baderoms fasiliteter på tehusene i Everest området. På alle tehusene finnes der felles pedal toaletter. Noen steder er der en vask med rennende vann, der det er mulig å vaske hendene, men du må ikke drikke vannet eller pusse tennene i dette vannet. Det er mulig å leie en dusj, eller en bøtte med varmt vann. Vannet er ofte oppvarmet med solvarme eller gass. Hvis vannet er oppvarmet med ved, anbefaler vi at du venter til det neste tehuset med å ta et bad, slik vi kan være med å beskytte den sårbare skogveksten.

 
En dag på stien

En typisk trekking dag mot Everest starter med vekking mellom kl. 06.00 – 06.30. Når vi er ferdig påkledt og har spist frokost, pakker vi baggen og starter å gå ca. kl. 08.00. Det er viktig at du går i ditt eget tempo og tar pause når du behøver det. Midt på dagen tar vi en lang lunsjpause, før vi fortsetter ut på ettermiddagens vandring. Vi når frem til overnattingsstedet en gang på ettermiddagen, når vi har fått tildelt værelse vårt, har vi god tid til å slappe av, oppleve landsbyen, snakke med de lokale eller de du reiser sammen med, lese en god bok. Middagen serveres mellom kl. 18.00 – 19.00. De fleste velger å gå tidlig til sengs.

Vanskelighetsgrad

Vanskelighetsgrad
Trekket til Everest Base Camp er grad 4. Les mer om vårt graderingssystem her.

Info om Nepal

Areal:  147.181 km2
Befolkningstall: ca. 26 mill.

Religiøse høytider/ festivaler

Nepal er primært et hinduistisk land, som også er sterkt preget av buddhismen. Derfor er det veldig mange religiøse høytider. Flere av de største høytidene ligger midt i fottur sesongen og kan påvirke aktivitetsnivået. Prøv å ta det med ro om tingene ikke går helt etter planen, det løser seg alltid. Diwali er en stor hinduistisk lysfest, det feires også av bl.a. buddhister. Det handler om de godes seier over det onde og lysets seier over det mørke. Diwali feirer også den hinduistiske gudinnen Lakshmi, som står for velstand, rikdom og skjønnhet.

Elektrisitet

Vi kan lade opp batterier på lodges og hoteller. Strømstyrken er 240 volt, men kan variere veldig mye i fjellene. Det anbefales å ta med multiadaptor.

Telefon og internett
Landkode +977

Husk å slå av automatiske oppdateringer, data roaming og lignende fra telefonen/tablet, så du ikke får en overraskende stor regning, når du kommer hjem. Der er WIFI på mange av tehusene i Everest området. Der er nettverksdekning på mange plasser underveis på fotturen, men det er dyrt å ringe hjem, så mange velger å holde kontakten med familien via SMS, der vil være strekninger på turen hvor der ikke er forbindelse.

Språk

Nepals offisielle språk er Nepali, men utover det snakker de mange ulike dialekter. I Khumbu og Everest regionen snakkes det primært Sherpa. Våre lokale guider snakker utmerket engelsk, men som regel med en aksent. På hoteller, tehus og i forretninger snakkes de også flytende engelsk.

Påkledning

Generelt er påkledningen i Nepal veldig avslappet, selv på de bedre hotellene, men det er viktig å kle seg med respekt for religion og lokale skikker. Kle deg derfor anstendig og tenk over hvor du går i shorts, hvis vi skal inn å besøke templer og kloster. Det er en god skikk å dekke til skuldre og knær.

Tidsforskjell

Nepal er 4 timer og 45 minutter foran Norge og 3 timer og 45 minutter når vi har sommertid.

Fotografering

Der er utrulig mange motiver i Nepal, så sørg for å ha god plass på minnekortet. Vis respekt og spør om lov før du tar bilde av mennesker.


 

VIGTIGT - før afrejse

Vaksinasjoner

Vi henviser til å sjekke helse Norge sin hjemmeside https://helsenorge.no/vaksiner/mine-vaksiner eller https://www.vaksine.no/ eller kontakt din lokale fastlege i god tid før avreise for å få oppdaterte opplysninger om relevante og eventuelt påkrevde vaksinasjoner.

 Reiseforsikringer

Det anbefales å tegne en reiseforsikring, som minimum dekker sykdom, ulykke, hjemtransport, tapt ferie, bagasje og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for å tegne nødvendige reiseforsikringer som dekker disse kostnader.

 Valuta og prisnivå

Den lokale valutaen heter rupee (NPR). I Kathmandu er det mange minibanker, hvor du kan ta ut penger, også en vekselbank der du kan veksle kontanter. Det er også mulig å veksle eller ta ut rupee på kredittkort i Namche Bazar, men vi anbefaler at du du tar ut eller veksler et passende beløp til fotturen før vi forlater Kathmandu. På de fleste tuhusene tar de ikke imot annen valuta enn rupee.  

Drikkepenger

Det er tradisjon å gi drikkepenger i Nepal. På restauranter rundes det opp ca. 10% av regningen. Det er også tradisjon å gi drikkepenger til guider og bærere og du må regne med cirka 60 US dollar i drikkepenger. Turlederen samler drikkepengene sammen i en kuvert for hele gruppen og fordeler drikkepengene mellom vårt nepalske team.

Pass og Visum

Visum til Nepal kan arrangeres hjemmefra på den  nepalesiske ambassade i København

Ved innreise til Nepal må den reisendes pass ha en gyldighet på mer enn seks måneder utover innreisepunktet. Reisende har selv ansvar for å kontrollere at visumet deres er gyldig for perioden de planlegger å oppholde seg i Nepal.

.

Håndbagasje på flyreisen

Ta med de viktigste tingene som passet ditt, penger, kredittkort, kamera og medisin i håndbagasjen slik du er på forkant om bagasjen blir forsinket. Skulle bagasjen bli forsinket er det mulig å leie utstyr i Kathmandu. Ta med deg fjellskoene dine på flyreisen.  

 
Klima

De beste sesongene for fottur i Everest området er på våren og høsten. Mars, april, mai og oktober, november er fantastiske måneder å dra på fottur. Det er som regel fint vær og sol på formiddagen. I fjellene varierer temperaturen mye avhengig av høyden og tidspunktet på dagen. Midt på dagen kan det være lunt selv i store høyder med opp til 20 grader på 4.500-.5000 meters høyde. Når solen går ned faller temperaturen drastisk og kan gå helt ned til minus 10 grader om natten i samme høyde.

 
Rejsegarantifonden

Vi er medlem av Reisegarantifondet. Reg.nr. 2529

Har du spørsmål?

Ring til våre eksperter fra kl. 10 - 16.

Tlf. 23 96 66 25

Eller skriv til oss på:

mail@mountain-adventures.no

Send forespørsel

Fant du ikke hva du søkte på? Vi gir gjerne et uforpliktet tilbud på din neste aktive reise.
Fyll ut avreise og hjemkomst for din ønskede ferie, så sender vi deg et uforpliktet tilbud på din reise.

Se også disse reisene

17 dagers fottur med lokal engelsktalende guide til Annapurna Base Camp i Nepal. Fotturen g&ari...
Vansklighetsgrad: 4
14 dagers eventyrreise i Nepal med store opplevelser i Kathmandu, trekking ved Annapurna, rafting og...
Vansklighetsgrad: 2-3
Fottur rundt Manaslu. Nepals flotteste vandretur. Supertilbud. 19 dagers tur med overnatting i tehus...
Vansklighetsgrad: 4-5
Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Har du spørsmål?

Ring til våre eksperter

23 96 66 25

Klikk her for å skrive til oss

Hverdager fra 09 - 15

Våre kunder sier

Følg oss

 

;

×Vinn et reisegavekort på 5000kr

Vi trekker lodd blant alle som registrerer seg på vårt nyhetsbrev og følger oss på facebook

Kontakt oss ×

Du er hjertelig velkommen til å ringe eller skrive til oss.

Telefon: +47 23 96 66 25
Mail: mail@mountain-adventures.no

Se åpningstider