Christina Dimmestøl Oksnes

Reisekonsulent

Jeg er 32 år fra Giske kommune. Surfing, snowboard og reising har vært mine store lidenskaper. På Sunnmøre startet det for meg. Jeg husker så godt første gang jeg padlet ut: akkurat like godt som jeg husker min første forelskelse. Som i mitt første forsøk på å reise meg falt jeg hodestups.

Det er fantastiske bølger i Norge, og de beste forholda er på høst/vinteren. Du padler ut, og det er så utrolig vakkert med de snøkledde fjella i bakgrunnen. Jeg elsker å komme hjem til Norge å surfe, men for meg ble det for lite timer i vannet. Det ble for kaldt å ta to sessions per dag. Derfor pakka jeg brettet, teltet og reiste rundt omkring til ulike surfedestinasjoner i verden. Det som bare skulle være en surfetur på en måned ble til mange år. Nå er det Portugal som er mitt nye hjem. Blant alle de landa jeg har bodd i, har jeg aldri surfet så mye som jeg gjør her. Det er så utrulig mange spots. Om det er for stort på vestkysten, så har du sørkysten. Du kan stort sett finne bølger til alle nivåer. Det er veldig lett å digge Algarvekysten med 300 soldager, små sjarmerende fiskelandsbyer som har god og billig mat.

Språk: Norsk, Engelsk
+45 7174 7116
christina@mountain-adventures.no

Christina 's top 3 skills

Surfing

95%

Livsglæde

100%

Fotturer

90%

Har du spørgsmål til Christina ?

Christina anbefaler

Spania - Fotturferie på Tenerife

En deilig fotturferie på Tenerife, hvor du bor på 3- og 4-stjerners hoteller og får bagasjen kjørt fra hotell til hotell.

Med utgangspunkt ved den rå nordvestlige kysten tar denne vandreferien på Tenerife deg fra vakre vulkanske fjell ned til den solrike sørkysten. I den billedskjønne kystbyen Garachico kan vi nyte den v...

- Vansklighetsgrad: 3

Pris fra NOK 5.790,00
des. jan. feb. mars april mai juni juli aug. sep. okt. nov.
Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Våre kunder sier

Følg oss

 

;

×Vinn et reisegavekort på 5000kr

Vi trekker lodd blant alle som registrerer seg på vårt nyhetsbrev og følger oss på facebook

Kontakt oss ×

Du er hjertelig velkommen til å ringe eller skrive til oss.

Telefon: +47 23 96 66 25
Mail: mail@mountain-adventures.no

Se åpningstider