En reise til Sri Lanka er alltid en stor opplevelse og om du er ute etter en aktiv ferie, kan du finne det aller meste på Sri Lanka. Et land med mange tusen års kulturhistorie, frodig natur, fargerikt folkeliv og milelange strender. Te er landets viktigste eksportprodukt, og på våres sykkelturer vil du sykle rundt mellom temarkene, langs de milelange strendene og hele veien opp til Adam's Peak, hvor du har en fantastisk utsikt over landskapet. 

Sri Lanka er uberørt for masseturismen, derfor er det en deilig og avslappet stemning på øyen. Lokal befolkningen er utrulig gjestfrie og du kan forvente å bli møtt med et smil overalt.

 


Reiser

Sri Lanka - Gruppereise - Sykkelferie i det nordlige Sri Lanka

Turen går ad småveje gennem det tropiske Sri Lanka til de historiske monumenter i Anuradhapura, Sigria klippen,  huletemplerne i Dambulla og videre gennem te-plantager til den gamle kongeby og Buddhistiske centrum Kandy.

Bemærk: Denne rejse er garanteret. Denne tur tager dig ad småveje gennem det tropiske Sri Lanka til de historiske monumenter i Anuradhapura, Sigria klippen,  huletemplerne i Dambulla og videre gen...

Fra 14 dager - Vansklighetsgrad: 3

Gruppereiser
Pris fra NOK 19.990,00
jan. feb. mars april mai juni juli aug. sep. okt. nov. des.

Sri Lanka - Sykkelferie på Sri Lanka

Ad småveje gennem tropiske Sri Lanka fra hvide sandstrande til højlandet, bestigning af Adams Peak og videre gennem te-plantager til det Buddhistiske centrum og gamle konge by Kandy. En cykelrejse for trænede motionister.

Tænk at opleve landsbylivet på ganske nært hold, som det har været levet i generationer. At opleve leguan, desmer dyr og måske en elefant krydse din vej. Eller se en af de smukke blå isfugle sætte sig...

15 dager - Vansklighetsgrad: 3-4

Pris fra NOK 0,00
jan. feb. mars april mai juni juli aug. sep. okt. nov. des.
Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Har du spørsmål?

Ring til våre eksperter

23 96 66 25

Klikk her for å skrive til oss

Hverdager fra 09 - 15

Våre kunder sier

Følg oss

 

;

×Vinn et reisegavekort på 5000kr

Vi trekker lodd blant alle som registrerer seg på vårt nyhetsbrev og følger oss på facebook

Kontakt oss ×

Du er hjertelig velkommen til å ringe eller skrive til oss.

Telefon: +47 23 96 66 25
Mail: mail@mountain-adventures.no

Se åpningstider